ОТЗИВИ

7 Comments Add yours

 1. Калина Радичева каза:

  Имаме голям късмет, че Анна донесе със себе си в България йога практиката по метода на великия йога учител Айенгар. Преди знаехме за него само от преведената на български “Светлина върху йога”. Да практикуваш с учител от школата е съвсем друго. Анна е великолепен, качествен и неуморен преподавател. Срещнах я, когато зад гърба ми имаше вече 22 години йога практика. Още след първите занятия с нея по метода на Айенгар разбрах, че ще трябва да започна от начало. Струваше си. Благодаря ти, Анна!

 2. Luba Filipova каза:

  След няколко години търсене и неудоволетвореност от йога практиките, на които попадах в София, се запознах с Анна. От първата практика разбрах, че знанието, което тя има и предава на своите ученици е безкрайно дълбоко, обосновано и смислено. Сертифицираните йога учители по метода на Айенгар преминават през много сериозно и трудно обучение, което вдъхва сигурност на техните ученици.
  Анна Данилова е един от най-дисциплинираните и прецизни хора, които пазнавам. Препоръчвам нейните часове абсолютно отговорно, убедена, че всеки би оценил високо това, което тя дава на хората, с които работи.

 3. Mariana Hroneva каза:

  Да се практикува Айенгар йога с Анна е истинско удоволствие и в същото време огромно предизвикателство. Прецизно и с внимание тя ни учи да разбираме истинската дълбочина на асаните в йога. Анна, благодаря ти за търпението!

 4. Диана Гинчева каза:

  Щастлива съм, че срещнах Анна по пътя към себе си. Тя ми дава толкова дълбоко осмислен поглед и осъзнаване на всеки детайл в практикуване на асаните, че благодарение на нея имам честта да се чувствам като ученик, достигнал до ниво позволяващо му да срещне своя учител! Анна е най-задълбочения и строг преподавател, който съм срещала в 10 годишната си йога практика. Не само към практикуващите в залата, но най-вече към себе си. Нивото на което преподава е недостижимо към този момент в София. За България и по света нямам наблюдения.

 5. Tony JK каза:

  Анна е един от най-стойностните хора, с които съдбата ме срещна. Ако за едно дърво може да се съди по плодовете му, то плодът, който дава тя, е уникален и сам говори за себе си, няма нужда от думи 🙂

 6. Благодарна съм на Анна от първия ден на нашата среща, преди около 6 години. Нейните качества и умения като практикуващ йоги и преподавател са неоспорими. Практиките с нея ми помагат все още, изненадват ме и ми носят знания, радост и вътрешен мир. Препоръчвам както на начинаещи, така и напреднали практикуващи, нейните часове и часове на избрани от нея инструктори.

 7. Nikolay Totev каза:

  При мен нещата са доста по-комплицирани, по-пъстри и многопластови. Но с оглед на вълнението около студиото ще ползвам чужди думи.
  Rudyard Kipling :
  “…Ако на куп пред себе си заложиш
  спечеленото, смело хвърлиш зар,
  изгубиш, и започнеш пак, и можеш
  да премълчиш за неуспеха стар;
  Ако заставиш мозък, нерви, длани
  и изхабени – да ти служат пак,
  и крачиш, само с Волята останал,
  която им повтаря: „Влезте в крак!
  Ако в тълпата Лорда в теб опазиш,
  в двореца – своя прост човешки смях;
  Ако зачиташ всеки, но не лазиш;
  ако от враг и свой не те е страх;
  Ако запълниш хищната Минута
  с шейсет секунди спринт, поне веднъж;
  Светът е твой!…”

  БЛАГОДАРЯ ти, Анна ! And keep breakin’ the Wall… (y) (y) (y)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.